Gladheidsbestrijding

Sinds een aantal jaren verzorgen wij ook de gladheidsbestrijding voor lokale overheden, zoals gemeenten en provincies en daarnaast voor particulieren en bedrijven. Hierin staan wij dag en nacht voor u klaar om in eigen beheer of via oproep voor een hoge veiligheidsfactor op de weg te zorgen. Dit gebeurd op preventieve basis of bij actuele neerslag. Niet alleen wegen, maar ook parkeerplaatsen, privé terreinen en bedrijfsterreinen vormen de basis voor onze gladheidsbestrijding.

Om deze klussen te kunnen klaren beschikken we over compacte zoutstrooiers en sneeuwschuiven die getrokken/geduwd worden door de auto, maar ook over grote strooiers en schuiven in combinatie met de vrachtauto. Mocht uw terrein moeilijk te bereiken zijn dan beschikken we ook over zoutstrooiers voor achter de trekker/shovel. Hierdoor zijn we in staat om elk gewenst terrein sneeuw- en ijsvrij te maken.

Interesse in onze diensten voor gladheidsbestrijding? Neem dan contact op via de telefoon of de mail, of vult u het contactformulier in op de “Bedrijfsinformatie” pagina. We horen graag van u!