Grondverzet en sloopwerk

Binnen grondverzet en sloopwerk kunnen wij u voorzien in de breedste zin van het woord. Van aanleg van tuinen, tot het volledig verzorgen van een groot infra project, niets is te groot of te klein. Bij het sloopwerk kunnen we u in alle aspecten voorzien. Sloopafval zoals asbest kunnen wij conform wet- en regelgeving voor u afvoeren. Zo zijn we in staat u van alle zorgen te ontdoen omtrent uw sloopprojecten. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame en gediplomeerde machinisten die allen ten minste VCA* gecertificeerd zijn. Ook worden de machinisten hierbij bijgestaan door een uiterst modern machinepark, variërend van grote tot kleine machines wat eveneens voldoet aan de VCA* normen. Daarnaast zijn wij ook ISO-9001 gecertificeerd.

Om onze activiteiten te ondersteunen zijn er ook nog een scala aan transportmogelijkheden aanwezig, denkt u hierbij aan diepladers, autolaadkranen en een volledig programma aan containers. Ook is er transport met trekkers aanwezig in combinaties met haakarmen en kippers. Om de mini en midi apparatuur op de werkplek te krijgen staan er ook BE-combinaties tot onze beschikking. Een uitgebreide presentatie van de transportmogelijkheden en de containerservice vindt u op de desbetreffende pagina.

De Tinbin Grondzuiger is het ideale werktuig aan een mobiele kraan of een rupskraan, waarmee overtollige grond tussen leidingen, kabels of boomwortels verwijderd worden, met de geringste kans op schade. De Tinbin Grondzuiger werkt hetzelfde als een normale stofzuiger en heeft een opslagcapaciteit van 400 liter. Door de hydraulisch aangedreven turbine en de korte afstand van de slang heeft de Tinbin grondzuiger een enorme kracht. Deze kan dus breed ingezet worden voor onder andere:

  • Boomgaten maken
  • Riolering vrij maken
  • Kabels en leidingen bloot leggen
  • Sleuven maken
  • Uitgraven bij moeilijk bereikbare plekken

Tevens hebben wij een trommelzeef van het merk Komptech in ons bezit. Deze is te huur met diverse trommels waarmee u bijvoorbeeld op locatie zand, grond en/of puin vermengd met diverse materialen kunt zeven.

Interesse in een van onze diensten in het grondverzet, sloopwerk of het huren van de trommelzeef? Neem dan contact op via de telefoon of de mail, of vult u het contactformulier in op de “Bedrijfsinformatie” pagina. We horen graag van u!