Loonwerk

Wij houden ons ook bezig met allerhande werkzaamheden in het agrarisch loonwerk. Hierbij kunt u denken aan het verladen van hooi/stro en wikkelpakken. Het oogsten van mais en gras, door middel van hakselaar en opraap/snijwagen, en de toebehorende diensten zoals het vormen en aanrijden van de kuilen, het maaien en het harken. Tevens zijn wij thuis in bodembewerking. Hierbij kunt u denken aan ploegen, zaaien, zaaibedbereiding, frezen, cultiveren etc.

Hiernaast zijn wij een bekende partner in het vegen van sloten, inclusief het afvoeren van het bijkomende slootafval. Verschillende soorten maaikorven en kranen staan tot onze beschikking. Daarnaast kunnen we u van dienst zijn met maaiarmen, voor het uitmaaien van bermen of sloten.

Kilveren is een van onze vaste activiteiten binnen het loonwerk. Met ons volledig lasergestuurd kilverbord zijn we u graag van dienst, om uw land weer de vorm te geven die u wenst. Kilveren is nog steeds de perfecte oplossing voor waterproblemen en daarmee voor het genereren van hogere gewasopbrengsten.

Interesse in een van onze diensten in het loonwerk? Neem dan contact op via de telefoon of de mail, of vult u het contactformulier in op de “Bedrijfsinformatie” pagina. We horen graag van u!